Fri frakt vid 500:-

Om Utklasads webbutik

Skillnaden på vår webbutik jämfört med många andra är att vi enbart säljer produkter som vi själva använder och kan gå i god för. Här kommer ni alltså inte att hitta det bredaste sortimentet på marknaden, utan istället ett noga utvalt och handplockat sportfiskesortiment. Vårt sortiment innehåller därför enbart produkter av hög kvalitet (enligt oss) som vi verkligen kan rekommendera till alla våra följare och kunder.

Om Utklasad

Under några år så drev Klas Alenvret en blogg på utklasad.se. Den handlade om passion i form utav sportfiske och friluftsliv. Våren 2017 så bestämde sig Klas för att börja filma istället för att skriva och det var då som Utklasads YouTube-kanal föddes.

Klas fortsätter:

När första vloggen publicerades så var inte förväntningarna skyhöga får jag väl ärligt säga. Jag tänkte hela tiden att om bara EN person vill se på det här, tycker det är intressant och lär sig något så har jag lyckats. Men det visade sig ganska fort att vloggen fick bra respons och kanalen började få följare. Detta tände en glöd hos mig som bara gjorde det ännu roligare att fortsätta och samtidigt kontinuerligt försöka förbättra innehållet och värdet i vloggarna.

Tanken med vloggarna har hela tiden varit att försöka spegla fisketurerna så realistiskt och äkta som det bara går. Det är inte de coola effekterna och skrytmomenten som är det viktiga utan snarare hela fiskeupplevelsen. För oss är fiske så mycket mer än bara fiske! Jag syftar bland annat på passion, gemenskap och “den eviga jakten”. Vi är inga film- eller redigeringsproffs utan bara duktiga sportfiskare som vill försöka dela med oss utav det vi kan och upplever på ett så enkelt, roligt och pedagogiskt sätt som möjligt (samtidigt som vi lär oss mer om film och redigering såklart).

Som ni ser ovan så skriver jag “vi” och inte “jag”. Detta beror på att vi idag är ett team. Även om jag sköter det mesta utav filmningen och redigeringen så hade inte kanalen varit vad den är idag utan mina goda vänner och fiskekamrater. Teamet fiskar tillsammans i ur och skur, från söder till norr, från land, vadare och båt. Vi deltar i tävlingar, fiskar utanför Sveriges gränser och försöker hela tiden att utmana oss själva i vårt fiske.

Som avslut på denna presentation vill jag rikta ett stort tack till Team Utklasad, våra samarbetspartners och till alla er som tittar, kommenterar, gillar, ställer frågor, handlar i vår webbutik och uppskattar det vi gör – utan er hade det inte funnits någon kanal!

Skitfiske på er och kör hårt – hoppas vi ses vid vattnet en dag!

av Klas Alenvret